13 Temmuz 2015 Pazartesi

Java Telefonlar İçin Oyunlar

Java telefon kullanıcıları için oyun bulmak son zamanlarda büyük bir problem haline geldi. Bu yazımızda sizlerle Java telefonlarınız da çalıştırılabilen popüler java oyunlarını sunacağız.


  • Aşağıda paylaşmış olduğumuz tüm oyunlar Java sisteminde çalışmaktadır. 
  • Oyunlar hiç bir şekilde internet ve ya başka bir bağlantı istemez.
  • Tüm oyunlar geliştiricilerin ücretsiz/free olarak sundukları oyunlardır. 


Assasin's Creed 3


Gelişmiş savaş oyunlarından Assasin's Creed 3 java telefonları için uyumlu. Java telefonlarınıza Assasin's Creed 3 oyununu yükleyerek gelişmiş savaş aleminde savaşabilirsi ve düşmanlarınızla başa çıkabilirsiniz.

Assasin's Creed 3 İndir


Fruit Ninja 4 Java Telefon Oyunu


Popüler oyunlardan biri olan meyve kesme oyunlarından Fruit Ninja 4 java sisteminde. Engellere ve bombalara takılmadan tüm meyveleri kesmeniz gerekmekte. 3 mevye düşürme hakkınızda bulunmakta.

Fruit Ninja 4 Java Telefon Oyunu İndir


Modern Combat 4 Java Oyunu


Modern Combat serüveni artık java cihazlarınız da yerini alıyor. Karakterinizle tüm düşmanları geçerek zafere ulaşmak sizleri bekliyor. Gelişmiş oyunlardan olan Modern Combat 4 serisini java cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Modern Combat 4 Java Oyunu İndir


Fast And Furious 6 (Hızlı ve Öfkeli 6)


Filmleri ve hızı ile gönüllerimize taht kuran Hızlı ve Öfkeli 6 artık oyun olarak java telefonlarımız da karşımızda. Size verilen araba ile hızı aşmanız ve tüm yarışmaları kazanmanız gerekmekte. Oyun içerisinde yeri araçlar edinebilir ve hızınızı diğer yarışmacılara gösterebilirsiniz.

Fast And Furious 6 (Hızlı ve Öfkeli 6) İndir


GT Racing 2


Popüler araba oyunlarından olan GT Racing oyununu java telefonlarınızda oynayabilirsiniz. GT Racing size bir araç verir ve bu araçla yarışlara katılarak sıralamaya girmelisiniz. Her yarışmada kazandığınız paralar ile aracınızı geliştirebilir ve yeni araçlar alabilirsiniz.

GT Racing 2 İndir

Subway Surfers


Popüler oyunlardan biri olan Subway Surfers oyununda ki büyük macerayı java işletim sistemi telefonunuzda çalıştırarak büyük maceraya devam edebilirsiniz. Subway Surfers oyununu,  tren istasyonunda tüm engelleri aşarak puan toplamanızı isteyen bir oyun. Engellerin yanı sıra arkanızda sizi kovalayan bir bekçi var. Engellere takılmadan hızlanmalı ve tüm puanları toplamalısınız.

Subway Surfers Java İndir


İron Man 3 Java Oyun


Filmi ve bilgisayar oyunlarıyla zihinlerimize kazınan İron Man 3 artık java telefonlarınız da. İron Man 3 karakterimiz ile savaşarak en güçlü biz olmalıyız. Karşımızda çıkan düşmanlarımızı alt üst ederek bölümleri atlamamız gereken bir oyun.

İron Man 3 Java Oyun İndir


Flappy Bird


Bir zamanın en popüler oyunlarından olan kuş oyunu Flappy Bird artık java cihazlarımız için kullanıma hazır. Yönetmiş olduğumuz kuş ile engellere takılmadan yolun sonunu görmemiz gerekmekte. Yalnız yolun sonuna ulaşmak tahmin edildiği kadar basit değil.

Flappy Bird İndir


Java oyunlar telefona nasıl yüklenir ?

Paylaşmış olduğumuz oyunların .jar dosyalarını telefonunuza kablo, bluetooth ya da hafıza kartınıza atarak telefonunuzda .jar dosyasının bulunduğu klasörü/konumu açın.
Jar dosyasını çalıştırarak oyunun kurulumunu yapın.

Oyunun kurulumu bittiğinde menü kısmına oyunumuz gelecektir. Keyifli oyunlar dileriz.


Yükleme, fikirleriniz, teşekkür ve sorunlarınız için yorum yapabilirsiniz.


EmoticonEmoticon